Имам желание да се присъединя към собствениците на Алфа. но след като прочетох вашите отзиви за честотата и стойността на ремонтите - малко се разколебах. Въпросът ми е дали да рискувам с покупка на Алфа 155 1.8 92г. с цена от 2300лв. Колата няма сериозни козметични дефекти. Двигателя работи равномерно и не се чуват неприятни звуци. За съжаление поради липсата на номера не можах да я пробвам на главен път и затова не съм много сигурен в състоянието на ходовата част. Ускорява и спира добре и не се чува тракане и скърцане при остър завой. Моля ви за коментари и препоръки!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали да я купя...
Collapse
X
-
Доста са проблеми... Насочи се към друга марка... В този клас най-добре е VW Vento...Някоя астричкаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Re: Дали да я купя...
Първоначално публикувано от anthonyИмам желание да се присъединя към собствениците на Алфа. но след като прочетох вашите отзиви за честотата и стойността на ремонтите - малко се разколебах. Въпросът ми е дали да рискувам с покупка на Алфа 155 1.8 92г. с цена от 2300лв. Колата няма сериозни козметични дефекти. Двигателя работи равномерно и не се чуват неприятни звуци. За съжаление поради липсата на номера не можах да я пробвам на главен път и затова не съм много сигурен в състоянието на ходовата част. Ускорява и спира добре и не се чува тракане и скърцане при остър завой. Моля ви за коментари и препоръки!
Но не забравяй, че ядове ще имаш.
Успех.Заслужава си.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Приятелю, купувай алфа само ако си заразен с вируса на кръста и змията. Иначе те чакат доста противоречиви чувства - да се чудиш как може да върви толкова, а пък да не можеш да приемеш цените на частите, разхода на гориво и т.н. Прав е колегата - венто, астра, еднодръвка В4 и нещо от сорта. Ама ако ти трепва нещо под лъжичката като видиш 155, не се чуди.
Comment
-
Алфа се купува със сърце, а не по разум ! Аз моята първа Алфа я взех след едно единствено сядане зад волана. Като седнеш вътре и гърба ти лепне за седалката, ръцете се вкопчат трескаво във волана, и нещо около сърцето ти прескочи - значи тая кола е за теб !!!
Не се ли получи тоя ефект - следвай съвета на колегите, и си вземи някоя "послушна и евтина" кола ...
Comment
-
И само не се прави на мъж , карай си спокойно да ти е мирна главата !!!!! ( Казвам го щото като се качиш в алфа и крака ти се изпъва върху педала) Страст.....
Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4koИ само не се прави на мъж , карай си спокойно да ти е мирна главата !!!!! ( Казвам го щото като се качиш в алфа и крака ти се изпъва върху педала) Страст.....
Тя 155 е само за ръчкане.! Поне моята го понася добре.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Ръчкане ама си има време и място за това. Като тръгна към центъра и като видя поне 2 катастрофи и се замислям.....
Е разбира се това не означава да не ги наказва на светофарите...
Както моя милост БМВ-тата направо ги правя мармалад ( 318, 320, 520 )......Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Честито и безаварийно.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
Comment